5 Önemli Faydası ile Application Dependency Mapping (ADM)

1. Problemlere daha hızlı cevap alın:

Application Dependency Mapping, herhangi bir sorun ile karşılaşmadan önce haritaların önceki versiyonlarını görüntüleme yeteneği gibi bir dizi özelliğe sahiptir. Böylece bir sorun gözlemlediğinizde onlarla nasıl başa çıkabileceğiniz konusunda daha iyi bilgi sahibi olmanızı sağlar.

2. Daha iyi hizmet görünürlüğü elde edin:

Kaynakları optimize etmek, sorunları teşhis etmek & çözmek, güvenlik olayları ile başa çıkmak ve teknoloji hizmetleri kataloğunuzu sürdürmek için BT operasyon ekiplerine yararlı bir referans noktası sağlar.

3. Bağımlılık değişikliklerinden haberdar olun:

ADM, uygulamanızın bağımlılık envanterini sürekli izleyerek haritalarınızın her zaman güncel ve eksiksiz olması konusunda sizi bilgilendirir.

4. Performans darboğazlarını belirleyin:

Yavaş SQL sorguları, yanlış yapılandırma veya yetersiz kaynaklar gibi uygulama performansı sorunlarının temel nedenlerini bulmanız için gereken süreyi azaltmanıza yardımcı olur.

5. Her şeyden önce bağımlılıklardan kaçının:

Bağımlılığı daha az uygulamalar geliştirmenize yardımcı olur. Yazılım ve işletim sistemlerinde spesifik versiyonlara bağlı kalmamanıza olanak tanır. Böylece yazılımınızın kararlılığı gelişir ve uygulama yığınında diğer noktalardaki olaylara ve değişikliklere karşı daha toleranslı hale gelir.

ADM’den faydalanabileceğiniz diğer alanlar:

Değişiklik Yönetimi Süreçleri

Cloud Migration

Microsegmentation

Application Dependency Mapping

Bu blog yazısını sosyal medyada paylaşın!

Facebook
LinkedIn
X

Başlıklar

ADM ihtiyacınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz!
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
İsim - Soyisim
BT Hizmet Yönetimi NOC Sistemleri