Dijital dönüşümünüzü desteklerken biz de kendimizi dönüştürüyoruz!

BT Altyapı Çözümlerine ihtiyaç duyduğunuz anda ODYA Teknoloji olarak nasıl bir strateji ile ilerlemeniz gerektiğine yönelik çalışmalara başlıyoruz.

Belirlenen problemi/ihtiyacı en hızlı şekilde nasıl çözeriz?

Bu çözüm zaman ve maliyet avantajını nasıl sağlar?

BT operasyonlarında karşılaşılan zorluklara çözümler sunarken aynı zamanda bu zorlukların işlerini günlük ve uzun vadede nasıl etkilediğini anlamaya çalışıyoruz. Altyapı izleme çözümlerini uyguladığımız son müşteriler düşünüldüğünde, geliştireceğimiz çözümlere dair temel oluşturan iki madde ile ortak koşan şikayetleri olduğunu söyleyebiliriz.

  • Günlük, rutin BT süreçlerini etkileyen ve uzun vadede finansal ve teknik zarar neden olan sorunların hızlı çözülmesine ihtiyaçları var.
  • Üretkenliğin/verimliliğin artırılmasına ihtiyaçları var.
  • Uzun vadeli büyümeyi ve finansal istikrarı hedeflerken BT süreçlerinde maliyet avantajı sağlamaya ihtiyaçları var.

Başlıklar

NOC

Temponuza göre ayarlanmış çözümler

ODYA Teknoloji ihtiyacınıza en uygun çözümü seçmenize olanak tanır. Ortamınız nerede yaşarsa yaşasın veya bundan sonra nereye gidiyor olursanız olun, esneklik, görünürlük ve kontrol sağlamak için kritik iş hizmetlerinizle bağlantı kurmak üzere tasarlanmıştır. Ekibimiz dönüşüm yolculuğunuzun ve büyümenizin her adımında sizlere destek olur.

ODYA Teknoloji’nin tecrübesi ile hem çözüm hem hizmet desteği alarak şirketinizde dolayısıyla altyapınızda gerçekleşen hızlı büyümede zaman kazanarak ve tasarruf sağlayarak BT süreçlerinizi devam ettirebilirsiniz. Özelleştirilebilir ve uyarlanabilir çözüm ve hizmetler ile dijital dönüşümünüz tam olarak desteklenir.

NOC
Automated NOC

İhtiyacınız olduğunda özel destek

Ekibimiz her gün müşterilerimize çözümler sunmak için çalışıyor. Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kaynakları sağlıyor ve bunları ortaklık ve iş/ilişki düzeyine göre özelleştiriyoruz. 7/24 gelen talep ve çağrılara destek veriyoruz.

Genel olarak önceliğimiz, önceki verimsizlikleri düzene sokmak ve genel giderleri iyileştirmek için gözlemlenebilirlik çözümlerimiz dahil olmak üzere birden çok ürünü benimsemek oluyor. Case çalışmalarına ve maliyet tasarrufu unsurlarına odaklanıyoruz ancak genel giderlerdeki düşüş aynı zamanda mükemmel destek hizmetlerimiz ile geliyor. Birlikte çalıştığımız BT uzmanının bir sorusu ya da herhangi bir endişesi bize ulaştığında sağladığımız hzılı destek ve çözüm, maliyet avantajı sağlanmasında en önemli etken olarak ön plana çıkıyor.

Sadece şirketlerin dijital dönüşümünü gerçekleştirmiyoruz. Biz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda daha iyi hizmet sunabilmek için ürün geliştiriyoruz.

Manuel gerçekleştirilen izleme sürecinde bir olayın kaçırılması büyük maliyetlere sebep olabilir. Manuel izlenen bir altyapıda yaşanan çökmenin ne zaman görüleceği ve ne zaman bu çökmeye karşı aksiyon alınacağı belirsizdir. Aynı zamanda bu sürecin takibi BT ekipleri için oldukça stres ve baskı yaratan bir durumdur. Ekip üyeleri 7 gün 24 saat altyapıyı izlemeli, hiçbir alarmı kaçırmamalı, sürekli iş takibi yapmalıdır. Bu aynı zamanda mental olarak çok yorucu bir süreçtir.

Otomasyon ile L0 ve L1 seviyelerindeki işleri çözmek insan hatasını minimuma indirmemize olanak sağladığı gibi daha verimli bir BT ekibi oluşturmanın da anahtarıdır. Bilinen sorun – bilinen çözüm aksiyonları sayesinde ile alarmdan çözüme uzanan süreçte vakit kaybı yaşanmaz ve minimum zaman kaybı ile olay çözümü sağlanır.

ODYA Automated NOC ile iş yükünü azaltmak ve üretkenliği artırmak sizin elinizde!
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
İsim - Soyisim
BT Hizmet Yönetimi NOC Sistemleri