+90 850 433 6392

TR7 ASP® ile Çözüm Ortaklığımızı Duyurmaktan Mutluluk Duyuyoruz!

İnternet trafiği yönetimi ve güvenliği alanında öncü çözümler sunan TR7 ASP® (Application Security Platform) ile yeni bir çözüm ortaklığı kurduğumuzu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. TR7 ASP®, sürekli gelişen ve yenilenen özellikleriyle yeni nesil Load Balancer, WAF ve GTM (Geo Traffic Manager) cihazıdır. İnternet trafiğini çok sayıda sunucuya son derece karmaşık yük dengeleme algoritmaları ile dağıtmanın yanı sıra, web sunucularının yoğun trafik altında bile çalışır durumda kalmasını sağlar. Yüksek işlevselliği sağlamak için 3. katmandan 7. katmana kadar, ileri seviye şifreleme metodolojileri, önbellekleme (Caching), sıkıştırma (Compression) ve koruma özellikleri ile donatılmıştır.

TR7 ASP®, dünya çapında birçok kritik altyapıda çalışmaktadır. Sunuculara gelen istekleri, uygulamaların yapısal denetimine ve OWASP imzalarına göre kısıtlamaktadır. Kullanıcı dostu arayüzü, gelişmiş log kaydı ve izleme özellikleri sayesinde web uygulamalarının güvenliğini sağlamak için ideal bir çözümdür.

Bu çözüm ortaklığı ile uygulama güvenliğinizi güvence altına almak ve trafiğinizi yönetmek için ihtiyacınız olan çözümü sizinle buluşturuyor; uygulamalarınızda yüksek erişilebilirlik, performans ve dayanıklılık elde etmenize yardımcı oluyoruz.

TR7 ASP®’nin BT ortamınıza nasıl katkı sağlayabileceğini keşfetmek için bize ulaşın!
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
İsim - Soyisim
BT Hizmet Yönetimi NOC Sistemleri