+90 850 433 6392

ODYA Teknoloji ve SPIDYA Yazılım olarak, bu yıl sektörümüzün en büyük fuarında yerimizi alıyoruz!

Sizlere heyecan verici bir haberimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz! ODYA Teknoloji ve SPIDYA Yazılım olarak, bu yıl sektörümüzün en büyük fuarında yerimizi alıyoruz.

Türkiye’nin yerli yazılım ekosistemini büyütmek, tüm dünyaya tanıtmak, ihracat hacmini artırmak ve ülkemiz adına katma değerli projeler üretmek için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Global pazarda uluslararası standartlarda rekabet edebilecek bir güç olma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz.

GITEX Global; ODYA Automated NOC, Cheetah Low-code Development Platform, yakın coğrafyada distribütörlüğünü yürüttüğümüz birçok yerli yazılım ürününün büyüme ve gelişim sürecinin bir parçası olarak bizler için büyük bir gurur kaynağı.

GITEX Global, ODYA Teknoloji ve SPIDYA Yazılım olarak sunduğumuz çözümleri ve hizmetleri daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı sunarken, aynı zamanda sektörümüzdeki en son yenilikleri ve teknolojileri sizler adına takip etmemiz için de olanak sağlayacak.

Fuar sırasında bizlerle buluşmak, ürün ve hizmetlerimizi daha yakından incelemek isterseniz, sizi standımıza bekleriz. Geleceğe birlikte adım atmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

Hep birlikte daha güçlü yarınlara!

Bizi ziyaret edin! → H24-D36