İşletmeler için Kurumsal Mobilite Yönetimi Neden Önemlidir?

Kurumsal Mobilite Yönetimi kurum bünyesinde bulunan tüm cihazların kullanımını, erişimini ve içeriklerin güvenliğini yönetmek için kullanılan süreçtir. Akıllı telefonlar ve tabletler, laptoplar, desktop bilgisayarlar gibi tüm iş süreçlerinin yürütüldüğü cihazlardaki güvenli erişim politikalarını ve cihazların kullanılabilirliğini kapsar. Böylece finansal maliyetlerin kontrolüne de yardımcı olmuş olur. Kurumsal mobilite yönetimi sayesinde kurum cihazlarında bulunan kişisel verilere erişmeden kurumsal mailler ve içerikler için güvenlik sağlar. Böylece tek bir cihaz birden çok kişi tarafından kullanılsa bile kullanıcı profillerinin güvenliği sağlanmış olur, veri ve güvenlik ihlalleri minimuma iner. Aynı zamanda ilgli cihazlara sadece yetkili kişilerin erişebileceğinden emin olmak adına sertifika tabanlı kimlik yönetimi sunar. İş görevlerini yerine getirmek için gereken uygulamalar ve bilgiler çalışanların cihazlarına kurulduğunda üretkenliği artırır.

Neden Kurumsal Mobilite Yönetimi için SOTI Tercih Edilmeli?

SOTI MobiControl

Cihaz kesintilerini azaltan ve çalışanlarınızın kesintilerden etkilenmeden iş süreçlerine devam etmesini sağlayan araçlar içerir. Eksiksiz bir mobil içerik ve uygulama yönetimi araç takımı sunar. Mobil cihazları ilgili iş ailesinin ekip elemanlarına daha hızlı ulaştırır ve cihazların şirket mobilite politikalarıyla uyumluluğunu garanti eder. Geliştirilmiş konum hizmetleri, tüm çevrimiçi cihazların geçerli konumunu anında bir cihaz grubunda görüntülemenize izin verirken Çevrimdışı cihazlar SOTI MobiControl platformuna tekrar bağlanana kadar en son bilinen konumlarını bildirir.

SOTI XTreme Teknolojisi

Uzakta bulunan cihazlarınıza uygulama ve veri dağıtmak için gereken süreyi azaltır, işletmenizin yanıt süresinde 10 kata kadar iyileşme sağlarsınız.

HTML Tabanlı Kiosk Modu

Cihazların ve kurumsal verilerin güvenliğini, çalışan verimliliğini sağlamak için bir mobil cihazı tek bir uygulamanın ya da uygulama gruplarının erişimini kısıtlamanıza olanak tanır.

SOTI Hub

Kurumunuzun önemli dosya ve belgelerini kontrol etmesini ve yönetmesini kolaylaştıran güvenli bir içerik yönetimi sunar.

SOTI Surf

Her şirketin benzersiz işletme ihtiyaçlarını ve son kullanıcı gereksinimlerini destekleyen yapılandırılabilir özellikler ve güvenlik ayarlarını içeren güvenli bir mobil tarayıcıdır. 

SOTI Stage

Barkod tarama veya NFC Yakın Alan Etkileşimini kullanarak hızlı kayıt gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanıcı rolü ve coğrafi konumuna göre profilleri

Yapılandırma setleri ve paketlerini (uygulama setleri) kullanarak cihazları hızlı ve istikrarlı bir şekilde tedarik etmenizi sağlar. 

Self servis portalı

Çalışan tarafından başlatılan kayda izin verir.

Kurumsal Mobilite Yönetimi
Kurumsal Mobilite Yönetimi
Kurumsal Mobilite Yönetimi
Kurumsal Mobilite Yönetimi

SOTI ONE ile İşletme Mobilitenizi Basitleştirin!

SOTI ONE Platform kolaylıkla tüm Kurumsal Mobilite Yönetimi (EMM) ihtiyaçlarınızı anlaşılabilir bir arayüze sahip, kullanımı kolay bir platformda birleştirir. Kurumsal Mobilite Yönetimi işletmeler  açısından kritik önem taşır. İyi yönetilen kurumsal mobilite maliyette avantaj sağlar, karmaşıklığı ve kesintileri azaltmaya yardımcı olur, böylelikle verimi artırır. Yedi parçadan oluşan SOTI ONE Platform, çalışma kesintilerini ortadan kaldırmanıza, uygulamaları daha hızlı oluşturmanıza ve tüm mobil ve IoT cihazları tek yerde yönetmenize yardımcı olan, tek bir platform oluşturmak için işlevsel sınırlandırmaları ortadan kaldırır.

SOTI ONE Platform ile Entegrasyon!

SOTI MobiControl ile entegrasyon sayesinde SOTI ONE Platform şunları yapmanıza izin verir:

  • Uzaktan destek özellikleri eklemek için SOTI Assist ile entegre edin.
  • SOTI Snap ile size özel oluşturulan uygulamalarınıza, uzaktan destek özellikleri ekleyin.
  • SOTI Central’da ürün uzmanları, iş ortakları ve müşterilerden oluşan toplulukla etkileşime girerek tüm SOTI ürün sorularınızın yanıtlarını alın.
  • Daha fazla analiz ve uzun süreli depolama için verileri SOTI Insight’a aktarın.
  • Doğrudan SOTI Connect üzerinden IoT cihazlarınızla ilgili tanılayıcı yardım masası sorgularını oluşturun ve görüntüleyin.

Başlıklar

Kurumsal Mobilite Yönetimi ile ilgili detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin!
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
İsim - Soyisim
BT Hizmet Yönetimi NOC Sistemleri